SK!FT_innrammet_grønn.png

Vinn gratis strøm i 1 år

I samarbeid med NorgesEnergi gir SK!FTA vekk 1 år med gratis strøm. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn kontaktskjemaet under så er du med i trekningen.

 
Fyll ut informasjonen din

Trekning hver fredag

Hver fredag trekker vi gavekort på Komplett.no, Zalando, BliVakker og XXL på 750 kr. 500 kr. og 250 kr. Vinnere annonseres på Facebook og mail. Så følg med og se om du er en av de heldige.

Alle som er med i konkurransen får også GRATIS medlemskap i SK!FT. Ingen forpliktelser. Som gratis medlem får du:
 

  • Kostnadsfri analyse av avtaler

  • Gratis rapport & løsningsforslag

  • Tilgang til innkjøpsfordeler

  • Fordelsprogram til ansatte

  • Månedlig magasin med sparetips

  • Tilgang til vår bedriftsblogg

  • Kan sies opp når som helst, uten kostnad

Hva er SK!FT?

SK!FT er spesialister på avtaler.

Våre ansatte har 22 års erfaring med merkantile avtaler og kan skille en god avtale fra en dårlig avtale.  Med et team av eksperter på sine fagfelt analyserer vi over 200 leverandører og tilbydere i over 20 ulike bransjer, hvor vi luker bort de useriøse aktørene og "lokketilbudene", og leser absolutt alt med liten skrift for deg.

 

Vår metodikk baseres på stikkordene:

kvalitet, soliditet, seriøsitet, kundetilfredshet, kundeservice, og det som er viktigst av alt; pris.

 

SK!FT er en unik medlemsorganisasjon med en visjon om å gi Norge bedre råd. Vi hjelper husholdninger og bedrifter til å reforhandle sine avtaler og spare store summer årlig. Vi tar oss av den kjedelige og kompliserte jobben, med å holde seg oppdatert, lese det med liten skrift og den faktiske jobben ved skifte av avtaler. Våre eksperter tilbyr personlig rådgiving med formål om å gi deg en enklere hverdag og en bedre økonomi.

Sammen stiller vi sterkere.
Samhold  skaper tyngde i forhandlingsprosessen, derfor er vi like avhengige av våre medlemmer, som våre medlemmer er av oss.

Ta kontakt med oss i dag og få en kostnadsfri rapport for din bedrift.

 

Vi gir Norge bedre råd.